ZUNANJE ŽALUZIJE

Zunanje žaluzije navdušujejo s sodobnim izgledom, hkrati pa omogočajo optimalno senčenje prostorov ter preprečujejo segrevanje steklenih površin.

Njihova največja prednost v primerjavi z ostalimi zunanjimi senčili je v njihovi vsestranski možnosti regulacije, saj lahko regulirate tako kot lamel kot tudi dvigujete in spuščate celotno zunanjo žaluzijo. To vam omogoča veliko mero zasebnosti, ne da bi bili ob tem primorani v celoti zatemniti prostor.

Regulacija zunanjih žaluzij je preprosta in je mogoča z ročnim pogonom oziroma z elektro upravljanjem na stikalo ali z daljincem.

Celoten mehanizem odlikujejo visokokakovostni materiali, ki so v veliki meri odporni na različne vremenske situacije. Lamele so izdelane iz visokokakovostne aluminijeve zlitine in dvakrat lakirane. Eloksirana vodila so prašno barvana obdelana tako, da omogočajo boljše drsenje ter manjšo hrupnost. Dvižni trak je gladko premazan za nemoteno drsenje in zaščiten pred UV žarki. Pred obrabo ga ščiti tudi obrobljeno izsekana luknja, ki varuje pred drgnjenjem.

Na voljo je pestra barvna paleta, vse od živih barv, pa do bolj umirjenih, zemeljskih tonov.

  • Izbirate lahko med različnimi izvedbami:T-lamela v širini 72 mm
  • Z-lamela v širini 68 mm in 90 mm
  • Nadometna izvedba – primerna za sanirane objekte, kot tudi novogradnje in objekte, kjer zunanja senčila niso bila predvidena.
  • Podometna izvedba – primerna za novogradnje, na katerih ne želite vidne kasete.

Pošlji povpraševanje

    Vključena montaža?