PLISE SENČILA

Plise senčila združujejo dekorativno funkcijo s funkcijo senčenja, zato so na trgu vse bolj priljubljena izbira za senčenje tako bivalnih kot tudi poslovnih prostorov. Poleg kakovostnih materialov in enostavnega vzdrževanja jih odlikuje tudi minimalističen stil ter optimalne možnosti senčenja.

Bogat nabor tkanin v različnih barvah in strukturah vam omogoča, da izberete pravi vzorec in v svoj prostor vnesete toplino in domačnost po vašem okusu. Različne prepustnosti plise tkanin vam omogočajo, da glede na svoje potrebe in želje izbirate med naslednjimi tkaninami:

  • prosojne – ustvarjajo prijeten ambient
  • polprosojne – prepuščajo svetlobo in nudijo zasebnost
  • zatemnitvene – prostor zatemnijo in ščitijo pred vročino oziroma mrazom

Nadgradnja klasičnih zatemnitvenih plise tkanin so tkanine v obliki satovja Sistra BO, ki se od prvih razlikujejo po tem, da zaradi svoje strukture omogočajo večjo stopnjo zatemnitve ter boljšo izolativno funkcijo plise senčila – vodila namreč potekajo znotraj plise senčila, zato na plise senčilu ni luknjic, skozi katere bi dodatno vdirala svetloba, prav tako pa se zmanjša vdor zunanje vročine v poletnih mesecih, v zimskem času pa preprečuje izgubo toplotne energije.

Poleg različnih tkanin lahko izbirate tudi med pestrim naborom profilov – ti so na voljo v beli, srebrni in rjavo-črni barvi ter različnih imitacijah lesa, kot so hrast, bukev in wenge.

Plise senčila so več kot odlična rešitev tudi za tiste, ki iščete rešitev senčenja za trikotna, polkrožna, okrogla, trapezna kot tudi petkotna okna, saj je z njimi mogoče zasenčiti skoraj vse oblike okenskih odprtin.

Pošlji povpraševanje

    Vključena montaža?