NOTRANJI ROLOJI

Tako kot pri klasičnih zavesah lahko tudi z notranjimi roloji dosežete podoben učinek senčenja v vašem prostoru, hkrati pa s svojimi čistimi linijami, fino obdelanimi tkaninami in minimalistično oblikovanimi mehanizmi dajejo prostoru sodoben pridih. Trend velikih steklenih površin na stanovanjskih objektih je pripomogel k temu, da so notranji roloji vse bolj priljubljeni v sodobni arhitekturi, saj mehanizmi omogočajo senčenje večjih površin v enem kosu.

Različne strukture tkanin, barve in vzorci vam omogočajo, da si oblikujete ambient po svojem okusu. Izbirate lahko med različnimi prepustnostmi in tako združite funkcionalno in estetsko funkcijo v enem senčilu.

Bogata kolekcija zajema prosojne tkanine v različnih barvah in tkanjih, polprosojne in zatemnitvene tkanine v številnih barvnih odtenkih, dekorativne polprosojne tkanine v trendovskih barvah in potiskih.

Screen tkanine – odlična izolativna funkcija in zaščita pred soncem. Notranji screen roloji nudijo optimalno zaščito pred soncem in vročino, saj jih odlikuje odlična izolativna funkcija. Zaradi posebnega načina tkanja preprečujejo vdor sončnih žarkov v prostor, zato so primerni tudi za poslovne prostore, saj omogočajo nemoteno delo za računalnikom.

Duo rolo – igra s svetlobo. Dvojna tkanina z horizontalnimi prosojnimi in tkanimi črtami omogoča enostavno regulacijo svetlobe in zasebnosti v prostoru, atraktivne barve in vzorci pa pričarajo sodoben videz ter dajo ambientu piko na i!

Mehanizme odlikuje sodoben dizajn ter enostavne možnosti upravljanja (verižica, vzmet, motor). Na voljo so v odprtih, polkasetnih in kasetih PVC in kovinskih izvedbah. Raznolikost sistemov nam tako omogoča izdelavo notranjih rolojev od velikosti XS in vse do velikosti L, kjer je mogoča izvedba notranjega roloja večjih dimenzij.

Pošlji povpraševanje

    Vključena montaža?