LAMELNE ZAVESE

Lamelne zavese še vedno veljajo za enega izmed najbolj vsestranskih in ugodnih načinov senčenja, saj omogočajo enostavno in učinkovito upravljanje ter regulacijo svetlobe v prostoru. Zaradi možnosti senčenja večjih okenskih površin v enem kosu, so primerna za senčenje tako bivalnih kot tudi poslovnih prostorov.

Lamelne zavese so primerne predvsem za srednje velika okna in okna večjih dimenzij. Lamelni trakovi so na voljo v različnih širinah (127 mm, 100 mm, 89 mm, 63 mm). Glede na potrebe lahko izbirate med različnimi prepustnostmi lamelnih tkanin:

  • polprosojne – prostor zasenčijo in ustvarjajo prijeten ambient
  • zatemnitvene – prostor zatemnijo in ščitijo pred toploto
  • screen – nudijo zaščito pred svetlobo in so primerne predvsem za poslovne prostore z računalniki
  • ognjevarne – primerne predvsem za javne zavode, saj ustrezajo vanostnim predpisom

Pester nabor barv vam omogoča tudi kombiniranje različnih barvnih odtenkov, s čimer lahko še dodatno popestrite prostor. Lamelne tkanine so obstojne in obdelane antistatično, zato ne zahtevajo pogostega vzdrževanja.

Kakovostni mehanizem omogoča dolgo življenjsko dobo in ga je mogoče montirati tako na ravne površine kot tudi na poševnine. Sistem omogoča raznoliko možnost senčenja, in sicer večstopenjsko regulacijo lamel pod različnim kotom ter različne možnosti zlaganja paketa lamel. Lamelne zavese tako niso primerne le za senčenje okenskih površin, ampak tudi za pregrajevanje prostorov.

Pošlji povpraševanje

    Vključena montaža?