PREDOKENSKE ROLETE

Predokenski sistemi aluminijastih rolet so primerna rešitev tako za sanirane objekte kot tudi novogradnje oziroma objekte, kjer zunanja senčila sicer niso bila predvidena. Omarica predokenske rolete je montirana pred okno na okenski okvir, zato se pri montaži ne posega v sam objekt. Sistem omogoča tudi vgradnjo integriranih komarnikov za zaščito pred mrčesom.

Aluminijasti profili so polnjeni z izolativno peno, ki profile še dodatno stabilizira. So prašno barvani, zato ponovno barvanje ni več potrebno, odporni na vremenske vplive in enostavni za vzdrževanje.

Na voljo je pestra paleta RAL in drugih barv, med katerimi lahko izbirate in tako določite barvo, ki bo prava za vas in vaš dom.

Na voljo je ročno ali elektro upravljanje predokenskih rolet.

Za dodatno varnost in zaščito vašega doma lahko izberete paket, ki vsebuje ojačano zaključno letev, skrite vijake vodil ter zaščito pred dvigovanjem lamelnega plašča.

Izbirate lahko med različnimi sistemi in omaricami predokenskih rolet:

  • Polkrožna omarica – priporočljiva za lokacije, kjer na omarico pada dež, saj zaradi svoje oblike omogoča dobro odvodnjavanje.
  • Petkotna podometna omarica – primerna za podometne izvedbe, montaža omarice se izvede pred izdelavo fasade. Servisni pokrov je oblikovan pod kotom 20o in je frontalno malenkost viden, vendar omogoča enostaven dostop do mehanizma.
  • Kvadratna podometna omarica – primerna za podometne izvedbe, montaža omarice se izvede pred izdelavo fasade. Omarica je vgrajena pod kotom 90o, zato je servisni pokrov frontalno neviden. Primeren tudi za širše izvedbe.

Pošlji povpraševanje

    Vključena montaža?


    Leave a comment