Plise senčila

Plise senčila so notranja senčila, ki so zaradi svoje kakovosti in enostavnega vzdrževanja naš najbolj prodajani izdelek že dobrih deset let.

Vam okna nepravilnih oblik predstavljajo težavo in zanje ne najdete ustreznih senčil?

Plise senčila so več kot odlična rešitev za vaše težave, saj je z njimi mogoče zasenčiti tako trikotna, polkrožna, okrogla, trapezna kot tudi petkotna okna.

Plise senčila so odlična rešitev tudi za senčenje strešnih oken, zanje pa se odloča tudi vse več lastnikov zimskih vrtov. Izbirate lahko med ročnim ali elektro upravljanjem.

Nudimo vam široko paleto barv in bogato kolekcijo tkanin, ki jih dopolnjujemo in prilagajmo sodobnim trendom.

Glede na potrebe vam nudimo tri skupine tkanin:

prosojne – ustvarjajo prijeten ambient

polprosojne – z metaliziranim nanosom odbijajo toploto in delno tudi svetlobo

zatemnitvene – prostor zatemnijo in ščitijo pred vročino oziroma mrazom

 

 

 

 

 


 

Plise senčila Cosiflor® Honeycomb

Varčevanje z energijo postaja vse bolj pomemben element tudi pri načrtovanju bivalnih kot tudi poslovnih prostorov. Ustrezna notranja senčila lahko k temu pripomorejo v precejšnji meri.

Plise senčila HONEYCOMB med drugim nudijo tudi izolacijsko funkcijo, zato ugodno vplivajo na temperaturo v prostoru, ne glede na letni čas in zunanjo temperaturo. Za to poskrbi struktura tkanine, ki spominja na satovje in s svojimi zračnimi žepki ohranja prostor hladen poleti in zmanjšuje izgubo toplote pozimi. Rezultati so pokazali, da plise senčila HONEYCOMB prihranijo približno 10% toplotne energije.

V nasprotju z običajnimi plise tkaninami tkanina HONEYCOMB omogoča, da vodila (vrvice) senčila potekajo znotraj tkanine same, zato se izognemo luknjicam ob strani plise senčila, kar je še posebej pomembno pri zatemnitvenih tkaninah.

 

 

 

 

 

 

 


Vzdrževanje

Plise tkanine so izdelane iz poliestra in so pralne ter barvno obstojne. So antistatične, zato se prah na njih ne nabira. Umazanijo je mogoče očistiti z vlažno krpo, v primeru trdovratne umazanije pa je plise senčilo priporočljivo sneti in očistiti v vodni kopeli (30oC), ki vsebuje blagi detergent.

SENČILA, d.o.o.
Celjska cesta 8 B
3310 Žalec

Telefon: +386 (0)3 710 13 40
Faks: +386 (0)3 710 13 41
Mobitel: +386 (0)41 983 107
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

Pošlji povpraševanje še ta trenutek!

 
 
 

Delovni čas

ponedeljek - petek: 8.00 – 16.00

po predhodnem dogovoru tudi

izven delovnega časa

sobota, nedelja in prazniki: zaprto