Panelne zavese

Panelne zavese predstavljajo sinonim dovršenega senčila za večje steklene površine; drsna vrata, panoramska okna, steklene stene.

Poleg tega z njimi lahko pregradimo prostor, zakrijemo kar želimo, da je nevidno ali se zgolj poigramo s prostorom, ustvarimo nov ambient po trenutnem navdihu in ga kadarkoli spremenimo.

Zelo priljubljene in v evropskem merilu najmodernejše za prihajajoče obdobje so tkanine, ki so precej prosojne in so rahlo poslikane ali obogatene zgolj z reliefnim vzorcem v barvi podlage ali z nežnim vezenjem. Potem so tu seveda še polprosojni in neprosojni materiali, ki so aktualni takrat, ko želimo močneje zastreti ali za v spalne prostore, kjer potrebujemo temo. Za vse ljubitelje naravnega so na voljo materiali iz naravnih tkanin v različnih barvah in strukturah. Lahko se odločimo za kombinacijo različnih barv, za ponavljane določenega zaporedja ali za preprosto eleganco v eni barvi. Zelo zaželjena je kombinacija enobarvnih panelov, ki jih popestrimo z enim ali več barvnim oz. strukturnim panelom. Enako tkanino lahko uporabimo za manjša okna, na katera namestimo roloje, ki so za manjše površine bolj praktični. Zato kombinacije dnevnih in kuhinjskih prostorov ne predstavljajo nikakršnega problema.

Upravljanje panelnih zaves je ročno, tako da se posamezni paneli lahko pomikajo ločeno, kar je v praksi bolj funkcionalno, saj enostavno panele pomaknemo tja, kjer želimo zasenčiti in del stekla pustimo popolnoma nezastrto.
Drugi način upravljana je z upravljalno palico, pri čemer so paneli med sabo povezani in se odpirajo ter zapirajo zaporedno.
Kadar pa ročni način ne zadovolji ali enostavno ni mogoč zaradi oddaljenosti, je zelo dobrodošel elektro pogon.

 

SENČILA, d.o.o.
Celjska cesta 8 B
3310 Žalec

Telefon: +386 (0)3 710 13 40
Faks: +386 (0)3 710 13 41
Mobitel: +386 (0)41 983 107
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

Pošlji povpraševanje še ta trenutek!

 
 
 

Delovni čas

ponedeljek - petek: 8.00 – 16.00

po predhodnem dogovoru tudi

izven delovnega časa

sobota, nedelja in prazniki: zaprto