Lamelne zavese

Z izdelovanjem lamelnih zaves se ukvarjamo že od vsega začetka, saj so se izkazale za izjemno kakovosten izdelek, ki ga nekatere naše stranke uporabljajo že vrsto let. Predstavljajo odlično rešitev tako za poslovne kot tudi bivalne prostore. Njihov mehanizem odpiranja omogoča poljubno regulacijo zastiranja in senčenja, zato so primerne tudi za pregrajevanje prostorov. Lamelne zavese so primerne predvsem za srednje velika okna in okna večjih dimenzij. Nudimo vam široko paleto barv in različne širine lamelnih trakov (63 mm, 89 mm, 100 mm in 127 mm). Izvedba lamelnih zaves je primerna tako za navadne oblike oken kot tudi za poševnine.

Glede na potrebe vam nudimo naslednje vrste tkanin:

 polprosojne – prostor zasenčijo in ustvarjajo prijeten ambient

 zatemnitvene – prostor zatemnijo in ščitijo pred toploto

 screen – nudijo zaščito pred svetlobo in so primerne predvsem za poslovne prostore z računalniki

 ognjevarne – primerne predvsem za javne zavode, saj ustrezajo vanostnim predpisom

 

DEKORATIVNI PROGRAM - ŠIROKE DEKORATIVNE LAMELE

Našo ponudbo smo pred kratkim obogatili z lamelnimi zavesami, ki spominjajo na priljubljene panelne zavese. Trakovi so široki 250 mm, tkanine z različnimi vzorci pa prostor popestrijo in mu vlijejo toplino. Prednost širokih lamelnih zaves pred panelnimi zavesami je ta, da mehanizem odpiranja pri lamelnih zavesah omogoča poljubno senčenje in zastiranje, kar pri panelnih zavesah ni mogoče.

 

Vzdrževanje

Lamelni trakovi so izdelani iz poliestra in obdelani antistatično, zato se prah na njih ne nabira. Vzdrževanje lamelnih zaves ni zahtevno, umazanijo lahko obrišemo z vlažno krpo. V primeru trdovratne umazanije pa priporočamo, da vam lamelne trakove očistijo v kemični čistilnici.

SENČILA, d.o.o.
Celjska cesta 8 B
3310 Žalec

Telefon: +386 (0)3 710 13 40
Faks: +386 (0)3 710 13 41
Mobitel: +386 (0)41 983 107
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

Pošlji povpraševanje še ta trenutek!

 
 
 

Delovni čas

ponedeljek - petek: 8.00 – 16.00

po predhodnem dogovoru tudi

izven delovnega časa

sobota, nedelja in prazniki: zaprto